PERQUÈ

UN CAMÍ DE LLUM

Després de moltes meditacions i intents fallits en altres ocasions, reprenc aquesta passió per la fotografia que ocupa molts moments de la meva vida, i que va néixer quan tenia 15 anys, just amb la compra de la meva primera càmera, una Yashica FX-3 en una botiga que ja va desaparèixer, FOTO PI, prop a la plaça del Pi de Barcelona.


Amb els anys vaig acabar realitzant estudis de fotografia professional, que em van aportar uns coneixements que van canviar la meva visió, i la forma d’entendre el treball d’un fotògraf. Una professió immersa en una voraç competència, que ha de fer treure el millor de cadascú, i re inventar-se per arribar a subsistir.


Amb la maduresa fotogràfica adquirida, pretenc compartir moments viscuts rera de la meva càmera. La idea és una imatge i un títol, sense massa explicacions prèvies. Que cadascú ho gaudeixi i ho interpreti a la seva manera. La fotografia ha estat sempre un somni, el qual he tingut la sort de poder fer-lo realitat. Amb el pas del temps he anat modificant l’ull i la forma d’expressar aquesta visió. Tanmateix, lo important es fer les coses amb la passió i la il·lusió del primer dia.


M’encanta la música i m’encanta viatjar en moto. Quan ho faig, sempre vaig acompanyat d’una de les meves càmeres, i no sempre la més petita. Les càmeres només són una eina.  La veritable eina que tots tenim al nostre abast, és la llum. De la forma com la interpretem, dependran les nostres fotografies.

Es hora de continuar fent camí.

Vens amb mi? M’acompanyes en aquest viatge?


jordi carreras sanahuja